FORMATGE PASTEURITZAT DE VACA BANYAT AMB CERESA MINERA
Formatge elaborat amb llet pasteuritzada de vaca i euga, a partir d’una coagulació enzimàtica, pasta premsada i una maduració mínima de 30 dies.
FORMATGE PASTEURITZAT DE VACA I OVELLA,CURAT
Formatge elaborat amb llet pasteuritzada de vaca, a partir d’una coagulació enzimàtica i una maduració mínima de 15 dies. Pes aproximat 400-500gr
Formatge elaborat amb llet pasteuritzada de vaca, a partir d´una coagulació enzimàtica, pasta premsada i una maduració mínima de 15 dies
Formatge elaborat amb llet pasteuritzada de vaca, a partir d’una coagulació enzimàtica, pasta premsada i una maduració d’una setmana a 15 dies. Pes aprox. 450gr
Formatge elaborat amb llet pasteuritzada de vaca, a partir d’una coagulació enzimàtica, pasta premsada i una maduració mínima de 30 dies. Pes aproximat 400-500 gr., depenent del temps de maduració
Formatge elaborat amb llet pasteuritzada de vaca, a partir d’una coagulació enzimàtica i una maduració mínima de 30 dies