Formatge Serrat
Formatge Serrat
Formatge Serrat

Formatge Serrat

12.00€

Formatge elaborat amb llet crua d’ovella, de quallada enzimàtica molt compacte i amb poca humitat. Pes aproximat 400-500 gr., depenent del temps de maduració


Esgotat
Referència RS013
producció natural, sencer
llet Ovella
maduració pasta dura madurat
Descripció

Formatge elaborat amb llet crua d’ovella, de quallada enzimàtica molt compacte i amb poca humitat. Pasta premsada, la pell pot variar de color segons l’estació de l’any: passa des d’un groc fins a un gris. El gust intens fàcilment identificable, en ocasions fins i tot picant. Els que tenen el temps de maduració més curt ens ofereixen un gust més suau. El temps de curació va dels 60 dies als 3-4 mesos.

El format és de 0.500 gr.

Productes relacionats

#
+
En stock
#
+
En stock
#
+
En stock